Alimentația bogată în alimente procesate, asociată cu semne timpurii ale bolii Parkinson
Alimentul care duce la Parkinson. Topește creierul.
Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost internată în spital de către fiicele sale, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit.
Mioara Roman, în vărstă de 80 de ani, a fost testată pentru COVID-19, potrivit procedurii obligatorii dinainte de internare, iar rezultatul a fost negativ. Ea este internată într-o clinică privată și va rămâne acolo câteva zile.
„Mama s-a simțit rău zilele trecute, iar starea ei s-a agravat. Testul COVID-19 a ieșit negativ (...) o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Zilahy, fiica ei cea mare, pentru click.ro.
Mioara Roman suferă de Parkinson, o boală degenerativă incurabilă, din păcate. Potrivit fiicei sale Oana, Mioara Roman și-a pierdut complet controlul asupra unei mâini.
„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o mai recunoști, pentru că la ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei COVID. Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și mai folosească o mână. E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă?”, a povestit Oana, într-o eisiune de la Kanal D.
Alimentul care duce la Parkinson. Topește creierul.
Epuizarea poate persista până la un an după un accident vascular tranzitoriu, mai ales la persoanele cu anxietate sau depresie anterioară.
Acesta este secretul unui creier sănătos. Previne pierderile de memorie și nu sunt necesare pastile.
Alimentul simplu care îți calmează creierul. Previne degradarea neurologică.
Băutura care protejează creierul. Este un cocktail care ar putea preveni demența.
O simplă fotografie a ochilor poate detecta Alzheimer cu 10 ani înainte. Descoperirea care schimbă totul!
Simptomul repetitiv care poate fi un semn de demență. Apare cu ani înainte de pierderea memoriei.