Consumul regulat de pui, legătura cu riscul crescut de deces prematur din cauza cancerelor gastrointestinale
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Un studiu recent susține că lipsa exercițiilor fizice crește cu circa 82% riscul de a dezvolta cancer.
Cercetători de la Universitatea din Texas, SUA, au descoperit o asociere puternică între lipsa mișcării și moartea prin cancer. Riscul ar scădea, adaugă aceștia, dacă oamenii ar înlocui statul jos cu cel puțin 30 de minute de ședere cu o activitate fizică ușoară, moderată sau intensă. Studiul, derulat pe 5 ani, a inclus peste 30.000 de adulți peste 45 de ani între 2003 și 2007, arată cei sedentarii aveau un risc cu 82% mai mare de a muri de cancer față de cei ce fac mișcare, conform CNN.
Studiul, AICI.
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Acest cancer ucide din ce în ce mai multe persoane. Statisticile arată că rata mortalității este în creștere alarmantă.
Această combinație puternică luptă împotriva cancerului. Reface celulele bolnave.
Un simptom al cancerului a fost confundat cu menopauza. Diagnosticul a arătat un cancer agresiv în stadiul 4.
Această proteină are un rol neașteptat în dezvoltarea cancerului.
Crezi că ești sănătos. Analizele ies bine, simptomele lipsesc. Dar cancerul este deja acolo, iar urmările sunt fatale.
Pierderea neintenționată în greutate poate ascunde afecțiuni medicale grave care necesită o atenție deosebită din partea medicului.
Această combinație extrem de comună menține celulele canceroase într-o stare latentă și nu le permite să se dezvolte.
Conform unui studiu, pacientele mai în vârstă cu cancer mamar care utilizează cremă cu estrogen trăiesc mai mult.