Bolnavii de cancer, lăsați fără citostatice. Cezar Irimia, semnal de alarmă: Cu siguranță înseamnă condamnare la moarte

Corina Avram |
Data publicării:
Cancer
Cancer

Cezar Irimia, președintele Federației Asociațiilor bolnavilor de cancer din România, a vorbit despre problema bolnavilor de cancer rămași fără citostatice.

"Cu siguranță înseamnă condamnare la moarte pentru majoritatea pacienților care au fost programați în Institutul Oncologic pentru o șansă la viață. Ministerul Sănătății, care ar fi trebuit să dialogheze cu noi, și-a rezervat timp doar pentru Asociația MagiCamp, gașca, nu pot să le spun altfel. Cu noi nu a comunicat deloc. Și vă comunicam nu doar eu atunci, acum două luni, despre problemele cu care ne confruntăm. Reprezentantul nostru din Comisia de Oncologie de la Ministerul Sănătății, pus de Voiculescu, este o doamnă care locuiește în Olanda. Deci comunicarea cu Ministerul Sănătății, dacă vrem să o facem, trebuie să o facem prin Olanda.", a declarat Cezar Irimia la RealitateaPlus, citată de DC NEWS

Citește și Bogdan Tănase, omul-cheie care trebuia să trateze bolnavii de cancer, dispreț nemăsurat după ce i-a lăsat fără pastile: Cancerul nu este o urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel