Campanie de donare de sânge, la Giurgiu. „Și eu sunt solidar!”

Dana Lascu |
Data publicării:
Deficiența de fier
Deficiența de fier

Centrul de Transfuzie Sanguină din Giurgiu și Sindicatul Solidaritatea Sanitară Filiala Giurgiu au lansat o campanie de donare de sânge care se desfășoară până pe 31 octombrie 2019.

Numărul donatorilor de sânge din România este mai mic decât este nevoie. Iar sângele înseamnă vieți, donarea fiind cu siguranță gestul altruist suprem. Spitalele au nevoie de sânge, fără de care pacienții care trebuie operați nu pot fi salvați.

De aceea, Centrul de Transfuzie Sanguină din Giurgiu și Sindicatul Solidaritatea Sanitară Filiala Giurgiu au lansat o campanie pentru donarea de sânge, intitulată „Și eu sunt solidar!", care se desfășoară până pe 31 octombrie 2019.

Donarea se sânge se poate face de luni până vineri, în fiecare zi de la ora 08.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină care se află pe șos Alexandriei din Giurgiu, nr 7-9.

„În funcție de donatorii din ziua respectivă se poate prelungi și după ora 12.00 programul de donare", ne-au transmis organizatorii campaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel