Cancer mamar: care sunt primele simptome. Nu vă gândiți la durere

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Sâni
Sâni

Apariția unei tumori nedureroase la nivelul sânului constituie cel mai frecvent simptom al cancerului mamar, susțin specialiștii.

Cancer mamar, durere. Primele simptome ale cancerului mamar pot fi fenomene inflamatorii, scurgeri mamelonare, modificări ale tegumentelor și areolei, dar și apariția unei modificări la nivel axilar, nu durerea.

Doctorul și profesorul Alexandru Blidaru, medic primar Chirurgie Generală, cu supraspecializare în Chirurgie Oncologică și Ginecologie Oncologică, afirmă, pentru Antena 3, că durerea resimțită la nivelul sânului care le îngrijorează pe femei și le determină să treacă pragul unui specialist nu este simptom de cancer mamar.

În schimb, cel mai des întâlnit simptom de cancer mamar este apariția unei tumori nedureroase la nivelul sânului. Durerea, mai precizează sursa citată, apare în cancerul în stadiu avansat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel