Candidat la Primăria Alexandria, pozitiv cu COVID-19: ”Am trecut de partea mai grea”

Adisa Codruț |
Data publicării:

Marius Badea, un economist din Alexandria, Teleorman, care i-a dat viață lui Nicolae Moromete în prima ecranizare a romanului lui Marin Preda, este pozitiv cu COVID-19.

Marius Badea este un economist de 47 de ani din Alexandria, Teleorman, diagnosticat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu mai bine de două săptămâni. Acesta candidează pentru funcția de primar al orașului Alexandria din partea ALDE și este cunoscut pentru rolul lui Nicolae Moromete în prima ecranizare a romanului ”Moromeții” a lui Marin Preda.

Acesta, al cărui zi de naștere a fost ieri, 1 septembrie, a scris pe o rețea de socializare că se află la Terapie Intensivă și ”după 18 zile” a trecut greul. 

Postarea sa de pe Facebook:

”Dragilor, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase. Sunt încă în terapie intensivă dar după 18 zile de spitalizare am trecut de partea mai grea din primele zile când pur și simplu nu mai aveam aer oricât ar fi băgat forțat. Pot să spun ca m-am născut din nou și sper ca în câteva zile să mă pot întoarce acasă la familia mea. Vă mulțumesc din suflet!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel