Caniculă: trei victime în Tulcea din pricina temperaturilor ridicate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Canicula afectează pacienții cu boli psihice sau cronice
Canicula afectează pacienții cu boli psihice sau cronice

La trei oameni din județul Tulcea li s-a făcut rău din pricina temperaturilor ridicate. Aceștia au avut între 15 și 46 de ani.

Caniculă, victime. Reprezentanții DSP Tulcea spun că au înregistrat trei cazuri de lipotimii pe fondul temperaturilor ridicate la persoane cu vârste cuprinse între 15 ani şi 46 de ani: o fată şi o femeie din municipiului Tulcea, respectiv un bărbat din satul Nicolae Bălcescu, informează Agerpres.

Două victime au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea cu ambulanţe, iar cea de-a treia a ajuns la aceeaşi unitate cu un mijloc de transport personal. „Niciunul din cele trei cazuri nu a necesitat internare", a precizat Mirela Prodan, șefa Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea.

Cei de la DSP Tulcea a postat pe site adresele celor aproape 100 de puncte de prim-ajutor din judeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel