Cântăreață celebră, 3 atacuri cerebrale și unul de cord, după o supradoză de droguri: Medicii mi-au dat 5-10 minute de trăit

Cântăreață celebră, 3 atacuri cerebrale și unul de cord, după o supradoză de droguri, FOTO facebook
Cântăreață celebră, 3 atacuri cerebrale și unul de cord, după o supradoză de droguri, FOTO facebook

O cântăreață celebră a suferit trei atacuri cerebrale și unul de cord, după o supradoză de droguri. Medicii i-au spus că mai are 5-10 minute de trăit.

Demi Lovato a fost la un pas de moarte, după „trei atacuri cerebrale și unul de cord”, în urma unei supradoze de droguri din 2018: „Doctorii mi-au spus că mai am 5-10 minute de trăit.”, a explicat artista în trailerul documentarului „Demi Lovato: Dancing With the Devil”, care deschide Festivalul de Film 2021 SXSW în martie și care va avea premiera pe 23.03, pe YouTube.

Artista speră ca astfel să lămurească pe toată lumea despre ce s-a întâmplat cu adevărat când a fost spitalizată în 2018, după ce a fost găsită inconștientă în locuința ei din Los Angeles.

„În ultimii patru ani, am auzit tot felul de povești despre viața mea, despre ce credeau oamenii că s-a întâmplat și am vrut să clarific toate acestea.”, spune Lovato în filmare. „Dacă astfel pot ajuta pe cineva. Sper să ajute. Este scopul final pentru care am făcut toate aceste dezvăluiri. Să-i ajut pe alții care au trecut printr-o experiență similară”.

A rămas cu leziuni cerebrale

 

"Nici nu mai știu de ce sunt trează.”, a declarat Lovato la un moment dat, adăugând că duce o adevărată luptă pentru a se recupera.

Artista nu mai poate conduce din cauza problemelor cu vederea. De asemenea, trebuie sa reînvețe să citească, din cauza leziunilor la ochi.

„Am rămas cu leziuni ale creierului și încă tratez efectele și astăzi.”, mai spune Demi. 

„Nu conduc masina pentru că am probleme cu vederea. Întâmpin mari dificultăți când citesc. Am avut multe vieți, precum pisica mea, știți?. Acum sunt în a noua viață.”, dezvăluie cântăreața.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel