Care este răsfățul suprem al femeii. De ce are nevoie pentru a se simți împlinită și protejată

Monika Baciu |
Data publicării:
care este rasfatul suprem al femeii - FOTO: Freepik@ zinkevych
care este rasfatul suprem al femeii - FOTO: Freepik@ zinkevych

Care este răsfățul suprem al femeii. Nu costă niciun leu pentru ca aceasta să se simtă bine, răsfățată și prețuită. 

Care este răsfățul suprem al femeii. Practic, nu există nicio scurtătură atunci când vine vorba de răsfățul fetei tale. Nu trebuie să cumpărați o casă nouă sau un inel cu diamant pentru a răsfăța o femeie.

A răsfăța o femeie nu este nici prea scump, nici ieftin. Dacă vrei să îți faci partenera fericită și să se simtă răsfățată, totul ține de efortul tău. Fiecare femeie are nevoie să se simtă apreciată și îngrijită; gesturile mici și micile detalii contează cel mai mult.

Cum să răsfeți o femeie și să o faci să se simtă specială

Cei mai mulți oameni nu realizează că cea mai importantă parte a relației tale este să-ți menții partenerul de cuplu fericit. Având în vedere acest lucru, să-ți faci partenera fericită este primul lucru care ar trebui să fie în mintea ta pentru a crea o relație fericită. Femeile adoră să fie răsfățate, iar urmând sfaturile din această listă te vei asigura că este tratată ca o regină.

Vezi și: Ce să faci cu florile de 8 Martie. Supa de trandafiri, rețetă simplă: elimină infecțiile urinare și durerile menstruale

Permite-i să aibă un timp special cu ea însăși

Acesta ar putea părea unul dintre acele sfaturi contraintuitive, dar a-i permite prietenei tale să petreacă timp singură este unul dintre cadourile esențiale pe care i le poți oferi într-o relație. Poți să o îndemni să facă ceea ce îi place atunci când este singură. Poate vrea să aibă parte de o baie cu spumă neîntreruptă după o zi obositoare sau să aibă o jumătate de oră pentru a medita, notează Body and Heart.

Nu ratați micile detalii

Fă-o pe partenera ta să se simtă specială, interesându-te sincer de nevoile, dorințele și obiceiurile ei. Femeile tind să aprecieze un tip care acordă atenție acestor lucruri mărunte. Are vreun fel de ciudățenie? Ce o face să zâmbească? Ce activități îi place să facă? Dacă observați astfel de lucruri, faceți-i cunoscut faptul că i-ați acordat atenție.

Cumpără-i flori

Unul dintre secretele inimii unei femei sunt florile. Așteptarea unei ocazii speciale înainte de a-i oferi flori nu este ideală, deoarece îi poți lua un buchet la întâmplare pentru a o face să se simtă prețuită. Poți să treci pe la biroul ei și să i le înmânezi. Aceste gesturi grijulii o vor înveseli și îi vor pune un zâmbet pe față.

Vezi și: Cancerul bronhopulmonar: tratamentul care a prelungit viața pacienților. Galeș: Pacienți în stadiul 3, inoperabili, s-au vindecat doar medicamentos. E impresionant. Supraviețuire fără chimioterapie

Fă-ți cunoscute sentimentele

Faceți-o pe partenera dvs. să se simtă confortabil cu dvs. spunându-i constant cât de mult o iubiți. Arătați-i că prezența ei vă face să vă simțiți extaziat. Dacă sunteți într-o relație la distanță, o puteți face și prin telefon, dați un apel scurt și spuneți-i lucruri pe care i-ar plăcea să le audă.

Află ce-i place

Nu există un mod ideal de a răsfăța o femeie, deoarece nu toată lumea este la fel. Unele femei ar putea dori să joace un joc video cu tine, în timp ce alta ar putea tânji după un masaj la picioare în timp ce stă întinsă pe un pat de petale de trandafiri. Un lucru pe care ar trebui să îl faci înainte de a-ți răsfăța femeia cu răsfățuri prostești este să comunici și să afli ce i-ar plăcea.

Fă-i complimente sincere

Nu uitați să vă copleșiți femeia cu complimente în mod regulat; asigurați-vă că acestea vin din inimă. Poți să-i spui cât de mult îți plac glumele ei de fiecare dată când te face să râzi. De asemenea, poți comenta despre aspectul ei incredibil și îți poți arăta interesul față de lucrurile pe care le face. Vorbele dulci sunt una dintre cele mai bune modalități de a-ți răsfăța fata.

Scrieți-i bilețele de dragoste 

Îți poți face partenera fericită scriindu-i un mesaj de dragoste pentru a-i spune ce simți. Îți poți exprima sentimentele într-o scrisoare de dragoste de modă veche sau poți să-i lași bilețele de dragoste drăguțe pe niște "stickere" colorate. Încearcă să strecori acele porecle drăguțe cu care îi place să fie numită.

Vezi și: Ce se întâmplă când ești în moarte clinică. Poveștile celor care au supraviețuit: Simțeam cum spiritul meu se ridică din pat. Este aproape de nedescris

Comunicați despre speranțele, visele și interesele ei

Angajarea într-o conversație sinceră cu partenera ta despre interesele și visele ei o va face să se simtă înțeleasă și importantă. Încearcă să aduci în discuție lucruri cărora ea le acordă o mare importanță. De asemenea, asigurați-vă că sunteți atent în timp ce ea vorbește.

Ajut-o cu treburile obișnuite ale casei

Arătați-i că vă pasă făcându-i viața un pic mai ușoară. De exemplu, puteți opta să spălați rufele dacă este ceva ce face ea de obicei. Sau o puteți surprinde spălând vasele înainte ca ea să aibă timp să le spele. Dacă nu credeți că va aprecia acest lucru, puteți aștepta și o puteți întreba mai întâi.

Urmăriți împreună filmul sau serialul ei preferat

Fă-ți timp să te uiți împreună cu ea la serialul sau filmul ei preferat. Acest lucru poate părea un lucru simplu, dar arată cu adevărat cât de mult o iubești. Nu vă uitați niciodată singur la film și nu ratați vizionarea filmului împreună cu ea, mai ales dacă ați promis deja că o veți face împreună.

Oferă-i o îmbrățișare caldă

Îmbrățișarea este un act intim pe care partenera ta va dori cu siguranță să o facă. Vă ajută să vă legați mai bine, deoarece studiile au arătat că îmbrățișarea partenerului declanșează eliberarea hormonului iubirii, ceea ce vă face relația mai puternică. Pentru unele fete, câteva sărutări și îmbrățișări sunt la fel de încântătoare ca și sexul bun.

Vezi și: Scrisoare pentru mama. Mesajul pe care orice mamă trebuie să-l audă azi: Dragă mamă, vreau să știi asta

Sărută-i mâna

Acele sărutări subtile pe mâna ei o vor face să se simtă în siguranță și iubită. Un sărut de mână este un gest de flirt care este simbolic și te ajută să îți exprimi dragostea și respectul.

Nu înceta să flirtezi cu ea. Chiar și în căsnicie, flirtează constant cu partenera ta pentru a-i reaminti că ea este încă bijuteria pentru care ai luptat.

Fă-i un masaj 

Femeile adoră tocurile înalte, dar purtarea tocurilor duce adesea la dureri de picioare. Este obișnuit ca ea să aibă dureri de picioare după un anumit timp, iar tu ar trebui să fii acolo pentru a-i oferi un masaj relaxant la picioare atunci când se întâmplă acest lucru.

Vezi și: Ce impact au culorile din farfurie în corpul tău. Ce înseamnă dacă mănânci verde, portocaliu, roșu sau maro. De ce să ai o dietă colorată

Rămâi loial

Într-o relație, partenerul tău trebuie să știe că ești fidel. Or, aceasta este una dintre modalitățile de a-ți răsfăța partenera, oferindu-i o loialitate nemărginită. Înșelatul nu ar trebui să fie în peisaj, așa că nu o răni cu lipsa de loialitate. Fă-o să vadă că înseamnă totul pentru tine și că nu vei pleca niciodată de lângă ea, indiferent de ce se întâmplă.

Cumpără-i o carte bună dacă îi place să citească

Dacă știi că partenera este pasionată de lectură, o poți surprinde oferindu-i o carte pe care trebuie să o citească. Ar trebui să știi deja ce fel de carte ar prefera, așa că ia-i una din acea categorie.

Recunoaște și cere-ți scuze atunci când greșești

Într-adevăr, unora dintre bărbați nu le place să recunoască atunci când greșesc. Dar, acesta este unul dintre lucrurile de top pe care o femeie le urăște, așa că asigură-te că îți recunoști greșelile și că îți ceri scuze în consecință. Arată-i partenerei tale că îți pasă de ceea ce simte și fă-i o promisiune că nu o vei mai răni din nou.

Vezi și: Motivația zilei: Mama, cea mai pură iubire pe care o vei cunoaște vreodată

Fii mereu alături de ea și susține-o

Răsfață-ți iubita fiind alături de ea tot timpul. Acest lucru o va face foarte fericită și o va face a ta pentru totdeauna. Ca iubit al ei, ar trebui să o susții mereu în tot ceea ce decide să facă.

Nu uitați să sărbătoriți zilele speciale

Țineți evidența zilelor de naștere, a aniversărilor și a altor date speciale. Pe măsură ce sărbătoriți, asigurați-vă că o tratați bine și că se simte bine. Nu trebuie neapărat să faceți aceleași lucruri de fiecare dată; puteți să o surprindeți cu ceva nou de fiecare dată. Femeile adoră astfel de lucruri, așa că fă-o cum trebuie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel