Ce au voie să facă persoanele vaccinate împotriva COVID. Ghidul făcut de autoritățile americane

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson
Vaccin COVID-19 de la Johnson and Johnson. Foto: Johnson and Johnson

Cei de la CDC au publicat un ghid pentru persoanele vaccinate împotriva COVID.

Reprezentanții Centrelor pentru Controlul Răspândirii Bolilor (CDC), SUA, au actualizat recomandările lor pentru public privind vaccinarea împotriva COVID. ”Odată cu creșterea numărului de persoane vaccinate, nivelul infecției comunitare cu COVID-19 scade, iar pe măsură ce înțelegem mai bine imunitatea față de coronavirus, căutăm să actualizăm recomandările pentru public", spun oficialii CDC, citați de Antena 3. 

Persoanele vaccinate pot vizita alte persoane vaccinate în interior fără a purta mască și fără a ține cont de distanțarea socială, pot vizita în interior persoane nevaccinate din aceeași gospodărie, fără a purta mască, cu condiția ca persoanele vaccinate să fie în categoria de risc scăzut de a face forma gravă a bolii. Cei imunizați pot evita carantinarea și testarea dacă au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19, în cazul în care sunt asimptomatice.

CDC subliniază și pentru persoanele vaccinate evitarea călătoriilor, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel