Clătite DIETETICE pufoase cu iaurt. Rețeta de succes a unui celebru nutriționist

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Pentru zilele în care ai poftă de ceva dulce, celebrul nutriționist Cori Grămescu propune clătite de ovăz cu iaurt, o rețetă simplă și sănătoasă, o schimbare binevenită de la iaurtul cu fulgi.

"Mâncatul sănătos se bazează mai ales pe creativitate. Iată o reţetă simplă şi destul de sănătoasă pentru zilele în care aveţi poftă de ceva dulce: clătite de ovăz cu iaurt. Vi le recomand la micul dejun, sunt o schimbare binevenită de la iaurtul cu fulgi. Aveți nevoie de 4-5 linguri de tărâţe de ovăz care se amestecă bine cu un iaurt cremos 2% grăsime și 2 ouă. Se fac în tigaie la foc mic, ideal e să folosiţi o tigaie ceramică. Se decorează cu iaurt (se poate îndulci iaurtul cu erithryol, un îndulcitor natural fără impact insulinic) şi o lingură de dulceaţă de prune fără zahăr sau câteva fructe proaspete.", a precizat nutriționistul Cori Grămescu pe Facebook.

Citește și 6 trucuri privind pierderea în greutate, potrivit experților de la Universitatea Harvard 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel