Concurs ”De-a Buşilea prin Muzeul Satului” pentru bebeluși și părinți, în București

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș de pe afișul evenimentului
Bebeluș de pe afișul evenimentului

Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti și o firmă foto organizează pe 7 septembrie, de la ora 10.00, a treia ediție a Concursului de bebeluși ”De-a Buşilea prin Muzeul Satului”.

Bebeluși, părinți. ”Desfăşurat pe pajiştile celui mai vizitat și admirat muzeu al Bucureştilor, Concursul se adresează copilaşilor care au început să ia o viteză cât de mică de-a buşilea. Nu sunt uitaţi nici frăţiorii lor mai mari, care pot alerga la un mini-cros sau se pot delecta la atelierele de modelaj, decoraţiuni şi pictură cu mânuţele şi picioarele. Copilaşii mai mari sunt așteptaţi şi la o piesă de teatru susţinută de Opera Comică pentru Copii”, anunță organizatorii, într-un comunicat.

Concursul va fi înregistrat de Centrul de Creație pentru Film Documentar și Scurt metraj și va avea loc pe un spaţiu special amenajat pentru bebeluşi - pe Pajiștea Salonul de Dans din Satul Nou, de la ora 11.00, urmat de mini-crosul pentru fraţiori mai mari până în 5 ani şi festivitatea de premiere. Și toți prichindeii care participă la concursuri vor primi mici daruri.

După competiția adresată bebelușilor se va desfășura un atelier pentru părinţi în care se va discuta de la beneficiile alăptării la creşterea şi educarea copiilor, susţinut de specialişti de la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din București, Muzeul Satului şi Școala Familiei. Acesta va avea loc în Gospodăria Moişeni între 13.00 şi 14.00, putându-se prelungi în funcţie de întrebările părinţilor.

Evenimenul se va încheia cu un concert susţinut de Corul de copii Cantus Mundi Romania Romania şi Simfonia Mundi, partener Corul Național de Cameră "Madrigal – Marin Constantin".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel