Consiliere psihologică pentru doctori și asistente prin Telefonul Medicului

Adisa Codruț |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

Un serviciu pentru cadrele medicale s-a lansat duminică, 12 aprilie. Va oferi consiliere psihologică şi suport emoţional.

Consiliere psihologică, doctori. ”Telefonul Medicului - 021 555 2286 (ACUM) - este un nou serviciu iniţiat de Asociaţia Magic, în parteneriat cu Alianţa Medicilor şi Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România care îşi propune să ofere cadrelor medicale din România consiliere psihologică şi suport emoţional, suport juridic şi suport practic, astfel încât toţi cei care luptă din prima linie cu pandemia să se poată concentra pe ceea ce fac mai bine", se arată într-un cmunicat, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, serviciul,disponibil între ora 10.00 și 18.00, este destinat tuturor cadrelor medicale din România - medici, asistente, infirmiere, ambulanţieri, brancardieri, toţi cei din prima linie. Serviciul oferă gratuit suport psihologic prin 12 psihologi - şi în parteneriat cu Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei - ; suport juridic prin membri din comunitatea Lideri pentru Justiţie, din Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Timiş şi de voluntari ai Asociaţiei Magic; sfaturi practice, identificarea de nevoi urgente şi încercarea de a le soluţiona cu ajutorul partenerilor şi al comunităţii de voluntari ai Asociaţiei Magic.

Numărul la care pot suna cadrele medicale care au nevoie de sprijin este 021.555.2286 (021.555.ACUM), un număr cu tarif normal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel