Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Nutriționistul Cori Grămescu a publicat pe contul său de socializare o rețetă de plăcintă dietetică, gustoasă dar care nu îngrașă.
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a publicat o rețetă de plăcintă dietetică, săracă în calorii și bogată în proteine, pentru persoanele care vor sp aibă grijă de silueta lor și, mai ales, de sănătatea lor.
Iată ce spune ea:
„Rețetă dietetică de plăcintă te salvează ori de câte ori ai chef să mănânci ceva bun și gustos, dar sărac în calorii și bogat în proteine. O recomand în procesele de slăbire pentru că ține de foame, dar și ca preparat pentru invitații voștri, dacă vă doriți și alte preparate mai puțin tradiționale de sărbători.
▪️ Ingrediente pentru 12 porții:
2 kg spanac verde, proaspăt 12 ouă
500 de g feta sau telemea dietetică
6 pâinici dakos sau 100 g de fulgi de hrișcă
5-8 roșii cherry tocate cuburi
ceapă
▪️ Preparare:
Cele 2 kg de spanac se spală bine și se aleg frunzele. Înainte de gătire, frunzele de spanac trebuie scurse bine. Puteți folosi un uscător de salată cu centrifugă pentru a reduce cantitatea de apă de pe frunze. Se curăță și se taie cubulețe 4-5 cepe albe. Într-un vas încăpător se înăbușă ceapa în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă frunzele de spanac rupte cu mâna în bucăți mari. Se adaugă treptat și se lasă să se gătească la temperatura mică. După ce toate frunzele de spanac sunt înmuiate și înăbușite se închide focul și se lasă cu un capac deasupra încă 2-3 minute, ca să își lase apa. Apoi se scurge compoziția în sită, lăsând să curgă în chiuveta zeama de la spanac. Batem cele 12 ouă cu o furculița, pentru omogenizare,brânza telemea light sau feta light se da pe răzătoarea mare și se încorporează în amestecul de ouă. Iar pentru a înmuia dakos-ul avem nevoie de câteva roșii cherry tocate mărunt, amestecate cu oregano, ulei de măsline și zeama de lămâie, dar și puțină apă. La fel procedăm și cu fulgii de hrișcă. Când se înmoaie, stoarcem pâinea sau fulgii de hrișcă de zeamă și amestecăm cu oul bătut amestecat cu brânză rasă.
Într-un vas de ceramică tapetat cu hârtie de copt turnăm compoziția de spanac înăbușit și scurs amestecat cu ouăle bătute, brânză rasă și hrișcă înmuiată cu roșii cherry, apoi potrivim de gust: dacă mai simțim nevoia adaugăm un praf de sare, chilli, usturoi uscat și capere mărunțite. Tava se bagă la cuptorul încins la 160 de grade și se lasă până se încheagă ouăle. Dacă nu ținem neapărat dietă, pe deasupra plăcintei presărăm un amestec de pesmet cu brânză maturată (graviola) dată pe răzătoare.”
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Părul este una dintre cele mai expresive trăsături ale noastre – ne definește stilul, personalitatea și starea de spirit.
Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul", conform experților. Este o soluție necesară sau o tendință de marketing?
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Frigul și iarna vin cu provocări mari pentru piele, mai ales pentru mâini, care sunt expuse constant la frig, vânt și umezeală.
Adevărul despre cât de des ar trebui să vă spălați părul. Cum trebuie întreținut între spălări.