Coronavirus, România: 95 de cazuri! Printre ele, un copil de un an, infectat de mătușa venită din Italia

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Șase noi cazuri de infecție cu coronavirus au fost diagnosticate în România. Printre infectați, un copil de 1 an care a luat coronavirus de  la mătușa sa întoarsă din Italia! Ne apropiem vertiginos de pragul psihologic de 100. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această noapte că sunt alte 6 cazuri de infecție cu coronavirus în România: 

Cazul 90 - este o femeie, de 64 de ani, din Neamț, venită din Italia în 09 martie și confirmată în 13 martie;

Cazul 91 - este un copil,  în vârstă de 1 an, din Bacău, contact cu mătușa venită din Italia în 03.03, confirmată infecția în 13.03. Mătușa este asimptomatică urmează testarea.

Cazul 92 - este o femeie, 41 ani din Iași, care lucrează în Mureș, venită din Dubai în 08.03. Femeia face naveta Iași -București, din 09.03 a mers la serviciu. Debutul simptomelor a fost în 12.03, diagnostic confirmat în 13.03;

Cazul 93 - este o femeie, de 41 ani, din Iași, sosită din Franța și internata în Spitalul de boli infecțioase Iași în 13.03, confirmată în aceeași zi; 

Cazul 94 - este o femeie, de 27 ani din Caraș-Severin, sosită din Italia în 10.03, carantinată în Caraș-Severin și confirmată în 13 martie;

Cazul 95 - este un bărbat, de 55 ani, din Caraș-Severin, venit din Italia, carantinat în Caraș-Severin și confirmat în 13 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel