Coronavirus - Vacanţa cu prilejul Anului Nou Chinezesc, prelungită până pe 13 februarie în provincia Hubei

Coronavirus
Coronavirus

Guvernul provinciei Hubei, din centrul Chinei, a prelungit vacanţa cu prilejul Anului Nou Chinezesc până pe 13 februarie în încercarea de a stopa propagarea epidemiei cu coronavirus, care a izbucnit de la un focar din capitala provinciei, Wuhan.

 


Peste 12.000 de persoane au fost contaminate cu coronavirus în China continentală, unde 259 de bolnavi au murit, potrivit celui mai recent bilanţ oficial difuzat la 1 februarie, notează Agerpres. 

 

 Virusul a fost confirmat în mai mult de zeci de țări și teritorii de când a fost detectat pentru prima dată în orașul chinez Wuhan în decembrie. Țările trimit acum avioane pentru a-și evacua cetățenii din zona de infecție și impun interdicții de călătorie sau restricții pentru călătorii din China, notează CNN.


Aproape 60 de milioane de oameni sunt blocate în orașele chineze, în timp ce cercetătorii internaționali participă la cursa pentru dezvoltarea unui vaccin care să stopeze răspândirea coronavirusului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel