COVID-19: 27 de cazuri noi în China

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Autoritățile sanitare chineze au anunțat 27 de cazuri noi de COVID-19, confirmate pentru 17 aprilie.

Comisia Naţională de Sănătate a Chinei (NHC) a anunţat 27 de cazuri noi de coronavirus confirmate la 17 aprilie, în creştere de la 26 cu o zi mai înainte. 17 dintre acestea reprezintă persoane sosite din străinătate.

Aceeași comisie mai preciza că cazurile asimptomatice nou descoperite au coborât la 54, de la 66 cu o zi mai devreme. Trei dintre noile cazuri au fost importate. Numărul total de cazuri confirmate de coronavirus în ţară a ajuns la 82.719, o creştere de 300 faţă de numărul raportat cu o zi înainte. Creşterea bruscă urmează revizuirii raportării cazurilor anunţată de NHC vineri, anunță Agerpres.

Din 17 aprilie, ministerul a plasat numărul total de decese din cauza virusului la 4.632, un număr pe care l-a raportat iniţial vineri anunţând public cifrele revizuite. Noul bilanţ al morţilor marchează o creştere de peste 1.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel