COVID-19: peste 2.400 de morți în 24 de ore în SUA

Adisa Codruț |
Data publicării:
Decese
Decese

Peste 2.400 de morți s-au înregistrat în ultimele 24 de ore pe teritoriul Statelor Unite.

COVID-19, morți. Din datele prezentate de Universitatea Johns Hopkins pentru ziua de joi, 7 mai, SUA a pierdut 2.400 de oameni în 24 de ore din cauza COVID-19. Bilanțul total al deceselor ajunge la peste 75.500 de morți.

În Statele Unite, notează Agerpres, s-au înregistrat peste 1,25 de milioane de cazuri oficial diagnosticate (+27.300 în 24 de ore). Circa 195.000 de persoane au fost declarate vindecate. Peste 8,1 milioane de teste au fost efectuate în întreaga ţară pentru depistarea COVID-19, potrivit sursei.

Bilanţurile zilnice în Statele Unite nu au mai coborât sub pragul de 1.000 de morţi de la 1 aprilie. După ce a înregistrat peste 3.100 de morţi în 24 de ore la jumătatea lui aprilie, în prezent ţara este blocată pe un "platou" de unde nu reuşeşte să coboare. Dacă pandemia a încetinit la New York, care rămâne epicentrul cu peste 20.000 de morţi confirmate sau probabile din cauza coronavirusului în acest stat, au apărut alte focare, ca regiunea capitalei americane, Washington. Statele Unite sunt de departe cea mai afectată ţară atât în număr de morţi, cât şi de cazuri detectate, rezultă din cifrele oficiale. Preşedintele Donald Trump a acuzat însă constant China că minte în legătură cu bilanţul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel