COVID-19: rata de deces e de 12 ori mai mare la cei cu boli cronice

Florina Pop |
Data publicării:

Un raport al Guvernului SUA susține că ratele de deces sunt de 12 ori mai mari la pacienții cu COVID-19 și cu boli cronice decât în ​​cazul celorlalți care sunt infectați.

Un raport al autorităților americane, realizat pe 1,3 milioane de cazuri de COVID-19, arată că ratele de deces au fost de 12 ori mai mari la cei îmbolnăviți de COVID-19 care sufereau și de boli cronice. Raportul cuprinde date din 22 ianuarie până la sfârșitul lunii mai. Informații despre condițiile de sănătate au fost disponibile doar pentru 22% dintre pacienți. Persoanele cu boală cronică "sunt mult mai susceptibile să sufere efecte severe ale COVID-19”, susține un medic, conform datelor medicalxpress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel