Alimentele care îți afectează inima. Duc la insuficiență cardiacă
Alimentele care îți afectează inima. Duc la insuficiență cardiacă. Le consumi zilnic și cresc riscul de boli cardiace cu 46%.
Pandemia a făcut victime în toată lumea, dar în India a făcut ravagii, atunci când s-a înregistrat vârful deceselor și al infecțiilor. O analiză arată acum că pacienții cardiaci au avut cel mai mult de...
Pe fondul pandemiei de coronavirus, persoanele care suferă de boli cardiovasculare au avut cel mai mult de suferit. De la abordarea simptomelor COVID până la gestionarea complicațiilor post-COVID, pacienții cardiaci au trăit cu frică constantă de infecții severe și deces subit.
Dr. Sudhir Pillai, consultant în cardiologie la spitalul P.D Hinduja, Mahim, Mumbai, India, observă că infecția COVID-19 nu diferențiază în ceea ce privește vârsta. Acestea fiind spuse, populațiile mai tinere care au probleme cu inima sunt, de asemenea, mai sensibile după o infecție COVID-19, potrivit acestuia.
"Vârsta medie a pacienților cu boli de inimă este acum mai tânără decât oricând, înregistrată în intervalul de vârstă 40-50. Din păcate, nu este vorba doar de boli de inimă", spune el, analizând datele statistice din India.
El adaugă spunând: „În general, s-au înregistrat creșteri ale prevalenței diabetului, hipertensiunii, colesterolului ridicat și hiperglicemiei”.
Alimentele care îți afectează inima. Duc la insuficiență cardiacă. Le consumi zilnic și cresc riscul de boli cardiace cu 46%.
Boala gravă la care ești expus dacă ești născut după ACEST AN. Riscurile pot fi mortale.
Acest semn îți arată că ești la două săptămâni distanță de un infarct. La ce să fii atent.
Două băuturi alcoolice care îți protejează inima. Previn stopul cardiac.
De ce apare durerea în piept, cel mai important semn al unui infarct miocardic?