Cremă de pe piață, alertă. ANMDM avertizează populația

Cremă
Cremă

Agenţia Medicamentului a transmis un avertisment în cazul unei creme notificate ca produs cosmetic.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) avertizează în privinţa unei creme aflate pe piaţă, care a fost notificată ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, şi care în realitate conţine substanţe active medicamentoase.

Aur Derm Crema, vizată


Este vorba de produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis.

'ANMDM informează cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis. Crema a fost notificată ca şi produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conţinând în realitate substanţe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alerta în acest sens', se arată într-un comunicat al ANMDM.

Impact negativ asupra sănătăţii persoanelor


Agenţia atenţionează pacienţii să nu achiziţioneze Aur Derm Crema cu mimoza, smirnă şi propolis, cremă aflată încă pe piaţă, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului, având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătăţii persoanelor cărora li se administrează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel