Cum răcești mai repede sticlele de suc și de bere. 3 trucuri extrem de utile pe caniculă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sticle de vin și bere
Sticle de vin și bere

Sunt câteva metode de a răci rapid sticlele de bere și de suc.

Iată câteva trucuri prin care poți răci vara sticlele de bere și suc:

*o găleată plină cu apă și gheață – pune un kilogram de gheață într-o găleată, iar apoi pune 100 grame de sar; în doar jumătate de oră, temperatura berii va ajunge la doar 2-3 grade Celsius; într-o oră – temperatura va ajunge la puțin peste 0 grade Celsius. Apa sărată are un punct de îngheț mai jos decât apa dulce, deci temperatura soluției din găleată poate scădea sub 0 grade Celsius.

* congelator - dar nu lăsa sticlele de bere mai mult de 30-40 de minute.

* șervețel umed – udă un șervețel și învelește sticla, apoi pune-o în congelator. ”Este cea mai bună metodă dacă vrei să înveți cum să răcești rapid o sticlă de bere”, susțin cei de la potrivit cumsa.ro.

Există câteva alimente pe care le puteți consuma pentru a vă menține răcorit și hidratat pe caniculă. Conțin multă apă, sunt hrănitoare și răcoritoare. Iată câteva alimente de consumat pe caniculă: 

1. Roșii - Roșiile au un conținut ridicat de licopen, un antioxidant, cunoscut ca un puternic agent de prevenire a cancerului. Roșiile roșii sunt 94% apă, în timp ce soiul verde este de aproximativ 93% H20. Delicios într-o salată sau perfect într-un sandviș, este ușor să introduceți acest fruct în mesele dvs. zilnice.

2. Verdețuri - Verdețurile de un verde întunecat sunt compuse din 80 - 95% apă, ceea ce le face foarte ușor de digerat. Aceasta înseamnă că trec rapid prin sistemul digestiv, oferind o senzație de răcire în corp.

3. Pepene - Pepenele rece stinge chiar și cea mai puternică sete și este răcoritor. Pepenele galben sau cel verde au un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de apă (95%).

4. Castraveți - Castraveții sunt o legumă excelentă pentru zilele fierbinți de vară, deoarece conțin multă apă (95% apă). Trebuie mâncați cruzi, pentru că odată ce le gătiți, pierd din apa și calitățile răcoritoare.

5. Țelina - Tulpinile de țelină conțin fibre, vitamine și o cantitate de 93% de apă. În plus, o ceașcă de țelină mărunțită (tulpinile) are doar 16 calorii!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel