Cum răcești mai repede sticlele de suc și de bere. 3 trucuri extrem de utile pe caniculă

Adisa Codruț / 02 aug 2021 / 12:54
Sticle de vin și bere
Sticle de vin și bere

Sunt câteva metode de a răci rapid sticlele de bere și de suc.

Iată câteva trucuri prin care poți răci vara sticlele de bere și suc:

*o găleată plină cu apă și gheață – pune un kilogram de gheață într-o găleată, iar apoi pune 100 grame de sar; în doar jumătate de oră, temperatura berii va ajunge la doar 2-3 grade Celsius; într-o oră – temperatura va ajunge la puțin peste 0 grade Celsius. Apa sărată are un punct de îngheț mai jos decât apa dulce, deci temperatura soluției din găleată poate scădea sub 0 grade Celsius.

* congelator - dar nu lăsa sticlele de bere mai mult de 30-40 de minute.

* șervețel umed – udă un șervețel și învelește sticla, apoi pune-o în congelator. ”Este cea mai bună metodă dacă vrei să înveți cum să răcești rapid o sticlă de bere”, susțin cei de la potrivit cumsa.ro.

Există câteva alimente pe care le puteți consuma pentru a vă menține răcorit și hidratat pe caniculă. Conțin multă apă, sunt hrănitoare și răcoritoare. Iată câteva alimente de consumat pe caniculă: 

1. Roșii - Roșiile au un conținut ridicat de licopen, un antioxidant, cunoscut ca un puternic agent de prevenire a cancerului. Roșiile roșii sunt 94% apă, în timp ce soiul verde este de aproximativ 93% H20. Delicios într-o salată sau perfect într-un sandviș, este ușor să introduceți acest fruct în mesele dvs. zilnice.

2. Verdețuri - Verdețurile de un verde întunecat sunt compuse din 80 - 95% apă, ceea ce le face foarte ușor de digerat. Aceasta înseamnă că trec rapid prin sistemul digestiv, oferind o senzație de răcire în corp.

3. Pepene - Pepenele rece stinge chiar și cea mai puternică sete și este răcoritor. Pepenele galben sau cel verde au un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de apă (95%).

4. Castraveți - Castraveții sunt o legumă excelentă pentru zilele fierbinți de vară, deoarece conțin multă apă (95% apă). Trebuie mâncați cruzi, pentru că odată ce le gătiți, pierd din apa și calitățile răcoritoare.

5. Țelina - Tulpinile de țelină conțin fibre, vitamine și o cantitate de 93% de apă. În plus, o ceașcă de țelină mărunțită (tulpinile) are doar 16 calorii!

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy