O persoană testată pozitiv, altele două, plasate în carantină la domiciliu la Curtea de Apel Oradea

Angela Sabău / 06 aug 2020 / 12:24
COVID-19
COVID-19

O persoană angajată a Curții de Apel Oradea a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Întreg personalul a fost testat prin metoda pooling.

Personalul Curții de Apel Oradea a fost testat, prin metoda pooling, pentru COVID-19, în urmă cu două zile. Demersul a fost început după ce vineri, 31 iulie, o persoană din cadrul instituției a fsot confirmată ca fiin purtătoare a virusului SARS-CoV-2, iar alte două persoane au fost plasate în carantină la domiciliu, în urma anchetei epidemiologice efectuată de Direcţia pentru Sănătate Publică Bihor, fără ca acestea să dezvolte până în prezent simptome ale infecţiei cu virusul COVID 19.

„Au fost dispuse măsuri administrative în vederea dezinfectării tuturor spaţiilor destinate personalului, precum şi a celor destinate accesului publicului pentru eliminarea oricărui risc de transmitere a virusului.

Activitatea instanţei nu a fost afectată, aceasta fiind oricum restrânsă în această perioadă strict la soluţionarea cauzelor cu caracter urgent, ca urmare a intrării în vacanţa judecătorească, începând cu data de 1 august 2020 până la 31 august 2020”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Oradea..
 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy