Manichiura care te va suprinde. Schimbă tot ce știai despre tendințe. Ce are atât de special
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Ai așteptat cu nerăbdare să savurezi carnea făcută pe grătar toată ziua, doar ca să ai surpriza neplăcută să mesteci la ea ca și cum ar fi fost din cauciuc? Există însă o soluție ca să ai friptura...
Fie că serviți carne de vită, miel, porc, pui sau chiar pește, un mic tertip le poate face mult mai suculente și savuroase. Ai nevoie doar de oțet, de care soi îți place.
Iată cum funcționează - și cât de mult să folosești - astfel încât să ai o friptură memorabilă!
Înmuierea bucăților de carne în oțet timp de până la patru ore nu doar că distruge fibrele dure, dar se pare că reduce și compușii cancerigeni care se formează în timpul grătarului.
Experimentați, așa cum spuneam, cu diferite soiuri de oțet pentru un plus de aromă sau pur și simplu folosiți oțet de mere sau oțet distilat. Doar asigurați-vă că clătiți carnea bine înainte de a găti.
De asemenea, adăugați 1-2 linguri de oțet alb în lichidele de gătit, iar fripturile și mâncărurile vor ieși de fiecare dată fragede și suculente. O altă opțiune este să vă împungeți carnea peste tot cu o furculiță și apoi să o înmuiați în oțet timp de 1-2 ore înainte de a o găti.
Oțetul rupe legăturile chimice care țin legate șirurile de proteine , provocând denaturarea sau dezlegarea proteinelor și „frăgezirea” lor. Acest lucru se întâmplă și atunci când carnea este marinată. Odată cu expunerea continuă la acid, șirurile de proteine desfăcute se „lovesc” în cele din urmă unul de celălalt și formează noi legături.
Atenție, dacă adăugați câteva lingurițe sau linguri de oțet într-o marinată care conține și ulei de măsline și alte lichide mai puțin acide, iar carnea nu este complet scufundată în amestec ci doar unsă cu el, trebuie să o lași la marinat 24 de ore.
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Trucul rapid care te scapă de petele de sare de pe încălțăminte. Te salvează iarna în doar câteva minute.
Cum funcționează cu adevărat spray-ul de bronzare. Ce trebuie să știi înainte de a-l aplica.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Cât de des ar trebui să îți speli lenjeria de pat pe timpul iernii. Temperatura la care trebuie spălate.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Acestea sunt cele 12 motive pentru care ar trebui să faci un duș fierbinte
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.