De ce suntem din ce în ce mai bolnavi. Lidia Fecioru: Avem o explozie de insulină. E un dezastru

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
de ce suntem din ce in ce mai bolnavi - FOTO: Freepik@DC Studio@Drazen Zigic
de ce suntem din ce in ce mai bolnavi - FOTO: Freepik@DC Studio@Drazen Zigic

De ce suntem din ce în ce mai bolnavi. "Tineretul este zombat''. Ce greșeli facem zi de zi și contribuie la degradarea sănătății. Lidia Fecioru, dezvăluiri.

De ce suntem din ce în ce mai bolnavi. Tinerii sunt din ce în ce mai afectați, aceștia petrecând multe ore în fața calculatorului și alegând adesea să mănânce rapid și comod. Este adevărat că mulți dintre ei nu acordă o atenție deosebită calității nutriției lor, preocupându-se mai mult de a satisface foamea decât de a asigura o alimentație sănătoasă. Generația actuală pare să fi pierdut arta gătitului acasă și aprecierea pentru mâncarea de calitate, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL. 

”Este un tineret zombat de locul de muncă, de orele pe care le muncesc, pe care le petrec în fața calculatorului. Nu fac, săracii nimic, decât că trec drumul și își cumpără o shaowrma sau doi covrigi sau mâncare gătită la caserolă de la supermarket. E normal că, nu interesează pe nimeni cât de sănătoasă e alimentația lui în Fier, în Vitamina B12. 

Mănâncă doar ca să fie sătuli. Generației actuale îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitatea. Mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă. Nu se gătește nicăieri ca la mama acasă. Nicăieri în lumea asta nu mănânc orice tocăniță, la orice restaurant, oricum acasă o faci mult mai gustoasă. 

E vorba de comoditate. Avem un buton pentru comandă de mâncare, un buton pentru altceva”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL. 

Alimentația, esențială

”Alimentația este foarte importantă. Am văzut foarte mulți bărbați, dar și femei, cu o burtă care le atârnă. Li se spune să nu mănânce cartofi, orez, să nu bea Cola, să nu bea suc stors de fructe sub nicio formă.

Mai bine mănâncă fructul decât să bea sucul. Pot bea suc de legume, că e castravete, varză, morcovi, roșii. Tot ce vreți voi, puneți la un loc și faceți-vă un suc, dar e mai bun de 1000 de ori decât sucul stors proaspăt de portocale. 

Le evit. Dacă bem un pahar de suc stors dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se sparg granulele, corpul nostru eliberează insulina mai încet. Dacă bem sucul, e explozie de insulină, iar o oră e dezastru. Se consumă energiile și cu insulina, iar apoi avem o scădere drastică de insulină. 

Sunt foarte mulți tineri care ajung la 35-40 de ani și fac diabet. Mănâncă mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Nu înțeleg chestia asta, spălarea asta pe creier. Să fii în trend. Nu trebuie să fii în trend, trebuie să fii ca tine. De ce să mănânci nu știu ce dacă are puțin magneziu, fier, potasiu...”, a mai spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL. 

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel