Dezbatere DCMedical.ro: Coaliția pentru Sănătate Europeană, radiografia sistemului sanitar

Ion Voicu |
Data actualizării: | Data publicării:

Coaliția pentru Sănătate Europeană a lansat în această săptămână campania "Ai dreptul la Sănătate ca în Europa".

Rozalina Lăpădatu, președinte IDSE, Alina Comănescu, președinte Asociația Sănătate pentru Comunitate, dr. Călin Gălășeanu , președinte ARPIM, au analizat, împreună cu Val Vâlcu, obiectivele campaniei și au făcut o radiografie a sistemului sanitar românesc, într-o dezbatere organizată de site-ul DCMedical.ro.


Campania "Ai dreptul la Sănătate ca în Europa” este concepută nu doar pentru cei care sunt pacienți acum. Toți românii au dreptul să fie trataţi la acelaşi nivel cu ceilalţi europeni. Fiecare dintre noi devine pacient al sistemului de sănătate la un moment dat sau are pe cineva drag care se lovește de sistem, mai devreme sau mai târziu. Sperăm să convingem cât mai mulți oameni, pacienți sau nu, să susțină această campanie", a spus Alina Comânescu la evenimentul de lansare a acestei inițiative.


Urmărește dezbatere pe DCMedical.ro și DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel