Doi congresmeni americani, testaţi pozitiv cu coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Doi membri ai Congresului SUA au fost infectaţi cu noul coronavirus. Statul american suspendă serviciile de acordare de vize.

Doi membri ai Congresului american, republicanul Mario Diaz-Balart și democratul Ben McAdams, au fost infectați cu COVID-19, potrivit testelor efectuate. Primul a scris pe Twitter că a început să prezinte simptome sâmbătă și că "este important ca toată lumea să ia în serios aceasta şi să urmeze recomandările Centrelor pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor pentru a evita îmbolnăvirea şi a reduce răspândirea acestui virus".

Potrivit Agerpres, câţiva membri ai Congresului sunt în carantină după ce au intrat în contact cu un bărbat care a participat la o conferinţă a conservatorilor, în apropiere de Washington, înainte ca acesta să fie testat pozitiv pentru COVID-19.

Peste 7.700 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 118 decese sunt înregistrate în SUA. Reprezentanții statului american au anunţat că suspendă serviciile obişnuite de acordare de vize în mai multe țări din cauza pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel