Dr. Daciana Toma (SNMF), interviu la DC News TV și DC Medical de Ziua Internațională a Medicului de Familie

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Medicul Daciana Toma  FOTO: DC News TV
Medicul Daciana Toma FOTO: DC News TV

Dr. Daciana Toma, secretar al Societăţii Naționale de Medicina Familiei (SNMF), este invitatul zilei la DC News, DC Medical şi DC News TV. 

 

Dr. Daciana Toma vine în studioul DC News şi DC Medical pentru un interviu prilejuit de sărbătorirea, în data de 19 mai, a Zilei Internaționale a Medicului de Familie.

Dincolo de semnificaţia acestei zile pentru medicii de familie din ţară şi pentru pacienţii lor, dr. Daciana Toma va vorbi, în cadrul dialogului cu Val Vâlcu, despre modul în care pandemia a afectat şi schimbat sistemul medical din România, despre eforturile pe care medicii de familie le-au făcut pentru pacienţii lor în această perioadă extrem de dificilă, dar şi despre programele pe care le are în lucru SNMF.

Interviul va fi difuzat miercuri, începând cu ora 11.00, pe DC News, DC Medical, DC News TV, precum şi pe YouTube şi Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel