Andreea Mantea, infecție la măsea: "Tremur de durere. Iau foarte multe pastile". De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
Cunoscutul nutriționist Gheorghe Mencinicopschi spune că nu toate murăturile sunt sănătoase și doar dacă sunt făcute într-un anume fel au mai multă vitamina...
Gh. Mencinicopschi spune că murăturile sănătoase sunt legumele și fructele conservate în saramură!
„Un aliment foarte valoros este reprezentat de murături. Dar astăzi este o mare confuzie. Mulți consideră că murăturile sunt, spre exemplu, castraveciorii sau gogoșarii conservați în oțet.
Murăturile sunt legumele și fructele puse la murat în saramură, unde are loc un proces natural de fermentare.
Astfel, legumele și fructele murate se îmbogățesc într-o microfloră probiotică, sănătoasă, la fel ca cea din iaurt, dar mult mai vastă!
Pe de altă parte, murăturile fermentate au foarte multă vitamina C.
În plus, varza are și alte substanțe care protejează mucoasa gastrică”, a spus prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, la romaniatv.net.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.