Dr Monica Pop: Ministerul Sănătății exclusiv să numească directorii de spital! Doar medici, nu pe criterii politice!

Adisa Codruț / 18 noi 2020 / 21:40
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Dr Monica Pop consideră că Ministerul Sănătății ar trebui să numească medici ca directori și alegerile să fie făcute pe bază de competență.

Medicul Monica Pop susține că este de acord cu trecerea tuturor spitalelor în administrarea Ministerului Sănătății.

”IN MEMORIAM!

PERFECT DE ACORD CU TRECEREA TUTUROR SPITALELOR LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, CA SINGUR DECIDENT ÎN NUMIRI ȘI DECIZII! URGENT!

Primăriile, fără imixtiune administrativă. Să facă alocații bugetare către spitale, cu achiziții, cu reparații, ca și până acum. Au demonstrat clar că au această posibilitate și e benefic. Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice Primăria 1 i-a cumpărat un generator electric, deși noi aparținem de Minister, ca orice spital de Urgență. Era strict necesar și le vom mulțumi mereu. Noi și pacienții noștri! Ministerul Sănătății exclusiv să numească directorii. DOAR MEDICI! NU pe criterii politice, ci de competență! Cred ca ar fi mișcarea cea mai bună! Și o REPARAȚIE MORALĂ PENTRU CEI CARE S-AU STINS!  MĂCAR PENTRU! SACRIFICIUL LOR ! IN MEMORIAM, OMAGIU”, scrie aceasta pe Facebook.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy