Dr Valeriu Gheorghiță: i-am solicitat să asigure evaluări periodice la centrele de vaccinare

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccinul COVID-19 produs de CureVac. Foto: CureVac
Vaccinul COVID-19 produs de CureVac. Foto: CureVac

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a făcut miercuri seara, declarații legat de cele circa 7.000 de persoane care au sărit peste rând ca să se vaccineze împotriva COVID.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, medicul Valeriu Gheorghiță a făcut câteva precizări legate de cazurile mediatizate privind circa 7.000 de persoane vaccinate mai repede decât ar fi trebuit. ”Nu am atribuții legat de controalele în centrele de vaccinare. Datele pe care eu le prezint public le solicit oficial de la instituțiile abilitate, de la Institutul Național de Sănătate Publică, pentru că am nevoie de date validate, care să nu conțină erori, pentru a face o informare corectă și transparentă.

(...) Am văzut că sunt până la 7.000 de persoane care s-au vaccinat și nu ar fi trebuit să se vaccineze în această etapă. Încă de la debutul campaniei de vaccinare, după ce actualul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a preluat acest, i-am trimis o adresă prin care i-am solicitat să asigure evaluări periodice în centrele de vaccinare, prin structurile pe care dumnealui le are în subordine. Dacă s-a întâmplat acest lucru sau nu domnia sa ar trebui să ne spună”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, potrivit B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel