Dr Valeriu Gheorghiță: mâine vor fi mai multe persoane VACCINATE decât bolnavi de COVID

Florina Pop |
Data publicării:
Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID  FOTO: Facebook
Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID FOTO: Facebook

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, anunță că sâmbătă, 20 februarie, vor fi peste 774.000 de români vaccinați împotriva coronavirusului.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, a declarat, la digi 24, că sâmbătă, 20 februarie, numărul celor vaccinați împotriva coronavirusului îl va depăși pe cel al cazurilor de bolnavi raportați cu această infecție.

”Mâine vom depăși ca număr de persoane vaccinate numărul de cazuri raportate de COVID în România, ceea ce înseamnă că într-un an de pandemie am înregistrat circa 774.000 de cazuri, raportate. Iar în mai puțin de 2 luni de la începutul campaniei de vaccinare astăzi avem 771.000 de persoane vaccinate, dintre care circa 550.000 sunt persoane vaccinate cu două doze, deci o schemă completă. Acest lucru fiind un avans important al numărului de persoane vaccinate și cred că e foarte bine că suntem pe acest drum și sunt convins că împreună cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare vom reuși să redobândim controlul asupra vieților noastre și să putem controla noi pandemia”, a afirmat Valeriu Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel