Dr Virgil Musta: nu se vede faza descendentă a pandemiei

Adisa Codruț / 13 sep 2020 / 15:27
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook

Medicul Virgil Musta a făcut declarații duminică, 13 septembrie, după obișnuitul bilanț COVID zilnic al Grupului de Comunicare Strategică.

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a afirmat duminică, 13 septembrie, că nu se vede faza descrescătoare a pandemiei COVID-19.

”Aceste variații nu cred că sunt semnificative din punct de vedere al prognosticului pandemiei. Pandemia este în creștere sau de mai bine de o lună de zile într-un platou, de peste 1.000 - 1.300 de cazuri, care diferă și de numărul de teste, dar și 'exactitatea' cu care se fac aceste testări. (...) Nu cred că există o semnificație aparte, prin faptul că astăzi au ieșit valori mai mari. Principala semnificație se referă la faptul că avem în continuare un număr mare de cazuri și încă nu se întrevede faza descendentă a pandemiei și, ca să fiu sincer, odată cu începerea anului școlar, s-ar putea să avem o ușoară creștere”, spune medicul Musta.

Întreaga declarație o puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy