Dragoș Bucur, MESAJ controversat, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Nu mă vaccinez și nu port mască". Val de REACȚII

Actorul Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a anunțat că nu se vaccinează și nu poartă mască. 

"În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască", a scris Dragoș Bucur, marți, pe Facebook.

Postarea făcută pe pagina sa personală a declanșat discuții aprinse între internauți, care s-au împărțit în două tabere: cei care îl susțin și cei care îi contestă decizia.

Val de reacții 

 

„Eu te admir!! Simt și fac la fel', „Ești foarte tare!', „Bravo, succes în continuare', „Dragoș Bucur, m-am distrat citind comentariile, felicitări pentru postare!', au scris persoanele care au apreciat postarea prezentatorului.

„Am mai văzut grozavi din ăștia!" / „Nu înţeleg de ce trebuie să faci propagandă? Mare dezamăgire…." / „Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?" / „Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceţi aici. Să vă fie ruşine!", au scris internauții pe Facebook. 

Dragoș Bucur a avut COVID-19

 

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV‘, a anunțat el în luna septembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel