Soția lui Ed Sheeran, diagnosticată cu tumoră în timpul sarcinii: Fără nicio cale de tratament. A fost un șoc imens

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
ed sheeran - FOTO: Instagram@ed_sheeran_fp1
ed sheeran - FOTO: Instagram@ed_sheeran_fp1

Ed Sheeran, cântăreț și compozitor, se confruntă cu probleme grave. Ce dezvăluiri a făcut artistul.

Ed Sheeran, compozitor și cântăreț, se confruntă cu o perioadă dificilă. Acesta s-a confruntat cu anxietatea, după ce soția sa a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată. Cherry, soția lui Ed Sheeran, se pare că se recuperează bine după ce cântărețul a recunoscut că a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Ed Sheeran a povestit pe Instagram, despre oribilul său an 2022 și despre modul în care acest lucru a inspirat o parte din muzica de pe viitorul său album.

O dezvăluire pe care a împărtășit-o fanilor săi a fost că anul trecut soția sa, Cherry, a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi. Ce efecte nebănuite are și cum îți influențează sănătatea

Ed Sheeran, marcat de problemele avute

El a postat o legendă lungă în care se destăinuie despre acest lucru și despre moartea prietenului său apropiat Jamal Edwards.

”În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare, fără nicio cale de tratament până după naștere. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc, iar eu m-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor.

Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate. Mă simțeam de parcă mă înec, cu capul sub apă, privind în sus, dar fără să reușesc să ajung la aer”, a scris Ed Sheeran, pe contul său de Instagram. 

O sursă apropiată lui Ed Sheeran a declarat pentru The Sun că Cherry se recuperează bine după această perioadă îngrozitoare.

”A fost o perioadă incredibil de grea pentru Cherry și Ed. Tumora a fost un șoc imens, iar faptul că nu au putut să o opereze imediat a fost extrem de îngrijorător și înfricoșător.

Dar după ce Jupiter a ajuns în siguranță, Cherry a primit acum tratamentul necesar și se recuperează bine. Amândoi speră că va fi un 2023 mult mai bun”, a povestit un apropiat al lui Ed Sheeran, potrivit OK.

Vezi și: Cum știi dacă ai anevrism cerebral. Semnul dat de durerea de CAP sau cefalee. La ce vârstă trebuie să-ți faci primul TEST: Hemoragie! Pacientul moare înainte să ajungă la spital

Anxietatea, cum se manifestă

Anxietatea ocazională este o parte normală a vieții. Cu toate acestea, persoanele cu tulburări de anxietate au frecvent îngrijorări și temeri intense, excesive și persistente în legătură cu situațiile de zi cu zi. Adesea, tulburările de anxietate implică episoade repetate de sentimente bruște de anxietate și frică sau teroare intense, care ating un vârf în câteva minute (atacuri de panică).

Aceste sentimente de anxietate și panică interferează cu activitățile zilnice, sunt greu de controlat, sunt disproporționate față de pericolul real și pot dura mult timp. Este posibil să evitați locurile sau situațiile pentru a preveni aceste sentimente. Simptomele pot începe în timpul copilăriei sau al adolescenței și continuă la vârsta adultă.

Exemple de tulburări de anxietate includ tulburarea de anxietate generalizată, tulburarea de anxietate socială (fobie socială), fobii specifice și tulburarea de anxietate de separare. Puteți avea mai mult de o tulburare de anxietate. Uneori, anxietatea este rezultatul unei afecțiuni medicale care necesită tratament.

Indiferent de forma de anxietate pe care o aveți, tratamentul vă poate ajuta. Cauzele tulburărilor de anxietate nu sunt pe deplin înțelese. Experiențele de viață, cum ar fi evenimentele traumatice, par să declanșeze tulburări de anxietate la persoanele care sunt deja predispuse la anxietate. Trăsăturile moștenite pot fi, de asemenea, un factor.

Vezi și: Diagnosticul grav de care mulți pacienți află la ORL sau la un simplu RMN. Mihalea: Descoperă întâmplător. 50% dintre ei mor

Anxietatea, simptome

Semnele și simptomele comune ale anxietății includ:

- Senzație de nervozitate, neliniște sau încordare

- A avea un sentiment de pericol iminent, panică sau condamnare iminentă

- Creșterea ritmului cardiac

- Respirația rapidă (hiperventilație)

- Transpirație

- Tremurături

- Senzație de slăbiciune sau oboseală

- Dificultăți de concentrare sau de gândire la altceva decât la îngrijorarea prezentă

- Probleme legate de somn

- Experimentarea unor probleme gastrointestinale, notează Mayo Clinic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel