EPIDEMIE GRIPĂ 2019: Numărul deceselor a ajuns la 101

Adisa Codruț |
Data publicării:
Pacient spital
Pacient spital

Un număr de 101 persoane au decedat din cauza gripei, conform ultimelor informări ale Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică. Epidemia de gripă e departe de a se termina.

Ultimele trei victime sunt doi bărbați și o femeie din județul Prahova.

Cei doi bărbați aveau de 52, respectiv 37 de ani, și au decedat duminică. Ambii au fost confirmați cu virus gripal tip A H1 pdm09, aveau condiții medicale preexistente și niciunul nu era vaccinat.

Femeia avea de 73 de ani și a decedat sâmbătă. Ea era confirmată cu virusul gripal tip A H1pdm09, avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinată, se arată în informarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel