Fă aceste schimbări în stilul tău de viață! Vei slăbi mai repede decât ai crede

Adisa Codruț |
Data publicării:
Slăbit
Slăbit

Excluderea unor alimente din dieta zilnică, susțin experții, ne ajută să dăm jos câteva kilograme fără prea mult efort.

Experții susțin că o mică schimbare a stilului de viață ajută la pierderea unor kilograme în câteva săptămâni. Această mică schimbare constă în evitarea alcoolului. Aceasta are mai multe beneficii pentru sănătate și slăbirea este printre ele.

Specialistul în sănătate holistică Geeta Sidhu-Robb consideră că ”alcoolul este ambalat în calorii și carbohidrați și același lucru înseamnă că nu-ți lași portofelul să sufere, ci și talia”.

”Studiile au arătat că puteți pierde un kilogram pe săptămână renunțând la alcool și, de asemenea, să îmbunătățiți altele măsuri de sănătate, cum ar fi tensiunea arterială și vă îmbunătățesc inima”, afirmă Geeta Sidhu Robb.

O halbă de bere conține 208 de calorii și un pahar de vin are aproximativ 123 de calorii. Alcoolul furnizează doar calorii, nu și nutrienți. Consumul în exces poate duce la ficat gras și împiedică pierderea de kilograme, dar și la perturbarea ciclurilor de somn. Privatul de somn duce la alte probleme gen: dezechilibru hormonal și va afecta foamea, sațietatea și stocarea de energie.

Specialiștii subliniază că, în afară de alcool, ar trebui să tăiați zahărul și mâncarea gen fast food din dietă. Iar alături de o mâncare sănătoasă ar fi bine să faceți mișcare – sală, plimbări rapide, jogging, ciclism, înot, potrivit pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel