Focar de Covid-19 într-un județ din România! Cursurile în 41 de clase, suspendate

Reînceperea școlilor
Reînceperea școlilor

Cursurile în 41 de clase din județul Brăila au fost suspendate după ce mai mulți profesori și elevi s-au infectat cu noul coronavirus, informează Inspectoratul Școlar Județean.

În urma verificărilor epidemiologice efectuate, a rezultat că patru cadre didactice și opt elevi au luat virusul SARS-CoV-2.

Astfel, anunță ISJ Brăila, având în vedere cele 12 cazuri confirmate de Covid-19, activitatea didactică faţă în faţă a fost suspendată în 41 de clase! Asta înseamnă că peste 800 de elevi sunt direct afectați, ei urmând a trece în regim de școală online. Tot în mediul online desfăşoară cursurile alţi 336 de elevi care fac parte din grupe de risc (prezintă probleme de sănătate), precum şi alte 28 de cadre didactice, care fac parte din aceeași categorie.

În ceea ce priveşte scenariile după care se desfăşoară cursurile în unităţile de învăţământ din Brăila, care au la bază rata incidenţei cumulative de cazuri de Covid-19 la mia de locuitori, începând de miercuri, 24 februarie, din totalul de 251 de unităţi din judeţ, 229 îşi desfăşoară cursurile în scenariul verde, 21 în scenariul galben şi una în scenariul roşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel