Fotografia unei mame a răvășit Internetul: E atât de reală și crudă, m-am gândit mult dacă să o postez sau nu. Nu e numai lapte și miere

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Fotografia unei mame - Foto: Freepick @youranedopekin
Fotografia unei mame - Foto: Freepick @youranedopekin

O mulțime de mame s-au regăsit în povestea ei. Imaginea care a făcut înconjurul Internetului.

Kelli Bannister este blogger și fotograf, dar este și mama a trei copii, iar mesajul ei și fotografia surprinsă de unul dintre copiii săi a răvășit Internetul.

Nu e singura mamă care spune asta, însă cel mai greu moment din "meseria" de mamă este să-ți vezi copilul bolnav.

Deși copiii ei cei mari se luptau cu o răceală foarte urâtă de mai bine de o săptămână, situația s-a complicat când și cel mic, în vârstă de 1 an și jumătate s-a îmbolnăvit.

Adrian Daminescu, diagnostic teribil: Am cancer! Să nu credeți în boală, în nenorociri. Boala te învinge dacă crezi în ea

Cazul BRomania. Diferența între a fi sub influența substanțelor interzise și a le avea prezente în sânge. Curcă, 3 situații de ȘTIUT: E important să faci și analize de sânge, și de urină

Varicela hemoragică: cauze, simptome, tratament. Dorobăț: Este o formă gravă. Capacitate scăzută de apărare a organismului

Pentru că era epuizată și cu moralul la pământ, Kelli a intrat în duș cu copilul cel mic, sperând că astfel, apa călduță și faptul că stă în brațe la ea îl va liniști. Ceea ce s-a și întâmplat. Atât mama cât și copilul au avut câteva clipe de răgaz și apropiere, iar chiar copilul s-a liniștit.

În timpul ăsta, băiețelul cel mare, în vârstă de cinci ani, a intrat în baie cu telefonul să-i spună mamei că a primit un mesaj pe telefon, dar ea nu a auzit ușa deschizându-se și nu i-a mai spus. În schimb i-a făcut o poză.

"Când am descoperit imaginea în telefon și ne revenisem cu toții am retrăit totul. Am stat mult și m-am gândit dacă să postez sau nu imaginea asta, dar mi-am dat seama că este o imagine din viața de mamă, care nu este întotdeauna numai lapte și miere. Acestea sunt cele mai grele perioade din viața de mamă, dar noi toate trecem prin ele și le depășim", a mărturisit mama.

Am fost surprinsă de cât de reală și crudă era

 

"După ce am avut de-a face cu doi băieți bolnavi de gripă în ultimele două săptămâni, a fost doar o chestiune de timp până când cel mai mic copil al meu, Summer (20 de luni), a fost și el infectat. Am avut câteva zile și nopți foarte grele, cu somn puțin și eram amândoi epuizați.

Dimineața începuse o criză de tuse care a dus la faptul că i s-a făcut rău pe mine și a devenit isterică. Așa că ne-am dezbrăcat amândoi și ne-am pus pe podea în duș pentru a o calma (și pe mine).

S-a cuibărit imediat pe mine și după câteva minute s-a liniștit și acolo am stat cel puțin 15 minute până când fiul meu cel mare, Taj, a intrat cu telefonul meu pentru a-mi spune că am primit un mesaj", a declarat doamna Bannister pentru Daily Mail Australia.

"Când am văzut această imagine anume, am fost de fapt destul de surprinsă de cât de reală și crudă era. M-am jucat cu ea pe o aplicație Photoshop Express de bază de pe telefon și atunci am văzut ceva cu adevărat special.

Un moment de epuizare pură, dar o legătură incredibilă de dragoste necondiționată între o mamă și un copil", a mai spus ea.

Nu există nimic care să pregătească mamele pentru momentul în care cei mici se îmbolnăvesc, dar există totuși ceva ce le face puternice și le face să lupte pentru a lua durerile copiilor.

Kelli a postat imaginea sperând că așa va încuraja mamele care cred că au ajuns la capătul puterilor și nu mai pot face față unei perioade foarte grele.

"Ca să fiu sinceră, am fost de fapt extrem de reținută în legătură cu postarea unui moment atât de emoționant și personal pe paginile mele de socializare, dar m-am gândit: Nu, asta este REAL, asta sunt eu și ASTA este maternitatea. Și dacă acest lucru ar putea ajuta cel puțin un alt părinte superb să treacă peste ziua lor, atunci merită absolut", a spus ea. 

Imaginea a devenit virală în mediul online și a adunat peste 10.000 de reacții în doar 24 de ore. (Vezi poza aici)

Adevărul despre cânepa din mâncare. Ce se întâmplă dacă mănânci turte moldovenești cu cânepă sau ciocolată cu cannabis. Sigur n-ai știut ASTA până acum

Adevărul despre măștile de protecție. Ce s-a aflat după 3 ani de pandemie. Cum ne-au afectat sănătatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel