FDA aprobă primul gel de impotență. Are rezultate în 10 minute și costă 31 dolari: Efect fizic unic de răcire și apoi de încălzire

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
gel de impotenta - Foto: Freepick
gel de impotenta - Foto: Freepick

FDA aprobă primul gel de disfuncție erectilă din toate timpurile. Ce face acest gel și de ce este o premieră.

Disfuncția erectilă, cunoscută sub numele de impotență, înseamnă incapacitatea de a obține și de a menține o erecție suficient de fermă pentru a avea o relație intimă.

A avea probleme de erecție din când în când nu este neapărat un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, dacă disfuncția erectilă este o problemă continuă, poate provoca stres, vă poate afecta încrederea în sine și poate contribui la probleme de relaționare. Problemele de obținere sau de menținere a erecției pot fi, de asemenea, un semn al unei afecțiuni de sănătate subiacente care necesită tratament și un factor de risc pentru bolile de inimă.

Disfuncția erectilă afectează 1% dintre bărbații în vârstă de 40 de ani, 17% dintre bărbații în vârstă de 60 de ani și aproape 50% dintre bărbații care au 75 de ani sau mai mult, potrivit Harvard Health.

Ei bine, un gel topic care poate funcționa mai rapid decât pastilele pentru disfuncția erectilă a fost aprobat pentru utilizare fără prescripție medicală în Statele Unite.

"Stimulează fluxul sanguin"

 

Potrivit Medscape, gelul de impotență, care îi poate ajuta pe utilizatori să aibă o erecție în 10 minute, este deja disponibil fără prescripție medicală în Europa.

Medicamentul se numește Eroxon, iar FDA l-a aprobat vineri, menționând că este un tratament în premieră.

Eroxon este produs de compania farmaceutică britanică Futura Medical, specializată în medicamente care se administrează prin piele.

Potrivit prospectului produsului, Eroxon "stimulează fluxul sanguin în penis printr-un efect fizic unic de răcire și apoi de încălzire, ajutându-vă să obțineți și să păstrați o erecție suficient de tare pentru actul sexual".

Mai mult, potrivit companiei producătoare, 65% dintre persoanele care au folosit medicamentul au reușit să aibă relații intime.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat pentru CNN că prețul produsului nu a fost stabilit în SUA, dar costă echivalentul a aproximativ 31 de dolari în Marea Britanie. Futura Medical nu a anunțat când va fi disponibil în SUA.

Harvard Health raportează că 30 de milioane de persoane din SUA suferă de disfuncție erectilă, ceea ce înseamnă că o persoană nu poate avea deloc o erecție sau una suficient de fermă pentru a avea o relație intimă. Tulburarea este adesea legată de alte probleme de sănătate fizică sau mentală, cum ar fi probleme cardiace sau artere înfundate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel