Genele vor fi mai groase și mai dese. Trucuri fără costuri, fără gene false

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Genele vor fi mai groase și mai dese, fără costuri. Foto: Freepick @ valuavitaly
Genele vor fi mai groase și mai dese, fără costuri. Foto: Freepick @ valuavitaly

Genele vor fi mai groase și mai dese dacă țineți cont de câteva sfaturi simple. Aveți gene rare? Nicio problemă! Cu câteva trucuri le puteți face sănătoase. 

Genele vor fi mai groase și mai dese și vor face privirea mai pofundă, dacă veți apela la trucurile bunicii. Ce ar trebuie să faceți dacă aveți genele rare și subțiri?  

În ultimii ani, genele au devenit un obiect de interes din industria frumuseții. De fapt, pe piață există sute de produse făcute special pentru gene, pe care le fac mai lungi și mai groase.

Din cauza stresului și a machiajului zilnic, genele devin mai rare și mai subțiri. Efectul de profunzime a ochilor dispare și femeile încearcă să găsească o soluție.

Îndepărtează oja fără acetonă: simplu, rapid și fără costuri

Doar că, înainte de a apela la produsele de cosmetică de pe piață, încercați ceea ce vă oferă, gratis, natura.

Genele vor fi mai groase dacă țineți cont de câteva trucuri. Să începem cu uleiul de măsline și uleiul de migdale. Cele două uleiuri, îmbinate, reușesc să hrănească genele și să le facă mai robuste.

Genele vor fi mai groase și mai dese dacă le aplicați de două ori pe săptămână și să le țineți  timp de 20 de minute. Apoi, bineînțeles, ștergeți genele cu un tampon, înmuiat în apă curată.

Un alt ulei care poate vă poate ajuta este uleiul de ricin. Și acest ulei poate fi aplicat pe gene și ținut cel puțin 15 minute. Puteți aplica acest ulei pe gene zilnic.   

Genele vor fi mai groase dacă folosiți un gel din aloe vera, care este bogat în enzime și substanțe care hidratează părul.  

Păstrează bronzul auriu toată toamna. Patru trucuri eficiente

Cine ar fi crezut asta, dar și genele au nevoie de periaj. Evident, pentru a face acest lucru aveți nevoie de un mic pieptene special. Periajul genelor permite sângelui să se deplaseze către foliculii de păr. Astfel,  genele  devin nu doar mai groase, ci și mai curbe, iar efectul de profunzime al privirii  este garantat!

Genele vor fi mai groase dacă folosiți ceai de mușețel. Datorită compreselor cu ceai de mușețel, genele vor fi întărite, dar pleoapele vor fi, la rândul lor, tonifiate. După ce ați pregătit un ceai de mușețel, trebuie doar să umeziți un disc de bumbac și să-l puneți pe pleoape. Pentru a obține efectul dorit, repetați procedura de câteva ori pe săptămână.

Măști de față cu miere. Cum le prepari acasă, în funcție de ten

 

Cele mai bune măști de față sunt cele cu miere, un produs, pe care îl regăsim în fiecare casă. Mierea este utilă nu doar pentru sănătate, ci și pentru ten și păr.

Cele mai bune măști de față cu miere le poți face acasă. Iată cinci dintre cele mai eficiente.

În primul rând, mierea poate fi folosită ca și un produs separat. Hidratează-ți pielea și aplică o jumătate de linguriță de miere pe față. Masează circular fața cu mâinile, apoi clătește restul produsului cu apă caldă. Nu uita să aplici și o cremă hidratantă.

Laptele cu ciocolată, beneficii surprinzătoare. Cum te ajută să slăbești

Mască de față cu miere pentru piele normală. Pentru acest tip de ten este potrivită o mască de miere și ceapă. Amestecă miere și suc proaspăt de ceapă în proporție de 1:1 și aplică masca pe față. Lasă masca pe față timp de 30 de minute și apoi clătește cu apă caldă.

Cele mai bune măști de față cu miere se folosesc și pentru tenul gras. Mască de față cu miere pentru ten problematic și gras. Această opțiune este potrivită, în special, pentru tenul acneic. Se amestecă o lingură de boabe de cafea măcinate fin cu două linguri de miere. Ține masca pe față timp de 15 minute, apoi cu mișcări circulare masează tenul. În așa fel, nu doar că îți vei curăța pielea, ci și vei închide și porii. De asemenea, masca îți va lumina tenul.

Uleiul de lavandă, benefic în ameliorarea bolii Alzheimer. Află ce alte efecte are asupra sănătății

Cele mai bune măști de față cu miere se folosesc și pentru pielea uscată.  Mască de față cu miere pentru piele uscată. Masca cu orez, lapte și miere îți va face pielea strălucitoare. Așadar, ia două linguri de orez, clătește-l și adaugă 1 lingură de lapte cald, 1 lingură de miere și macină până la omogenizare. Lăsă masca pe față, timp de 30 de minute, apoi spălă-te sub jet de apă.

Cele mai bune măști de față cu miere se folosesc și pentru tenul ridat. Mască de față cu miere pentru riduri. Pentru o astfel de mască, vei avea nevoie nu numai de miere, ci și de un albuș de ou. Se amestecă albușul cu o lingură de miere lichidă. Ține masca pe față 20 de minute. Masca întinerește pielea și netezește ridurile. 

Masca de față cu kiwi și argan șterge câțiva ani de pe chip

Masca de față cu kiwi și argan șterge câțiva ani de pe chip, fiind preparată cu ingrediente capabile să contracareze semnele îmbătrânirii și păstrează pielea hidratată.

Masca de față cu kiwi și argan șterge câțiva ani de pe chip, previne îmbătrânirea prematură a pielii și contracarează efectele timpului. De altfel, zeci de tratamente faciale, folosite zilnic, ajută femeile să arate tinere și frumoase. Este important să avem grijă de pielea feței în mod regulat, mai ales că este zona corpului cea mai supusă frigului, umidității, vântului, soarelui și smogului.

Fața este cartea noastră de vizită, iar în lipsa hidratării capătă un aspect palid și ridat. Pe lângă tratamentele zilnice pe bază de creme, demachiante și ape tonice, este esențială aplicarea măștilor de față anti-îmbătrânire capabile să elibereze toți nutrienții și ingredientele active pentru a ne face să recâștigăm un aspect luminos și sănătos.

2 ingrediente din frigider pentru un ten perfect, fără puncte negre. Cum prepari masca minune

Realizarea unei măști de față anti-îmbătrânire o dată pe săptămână va garanta tenului un nivel adecvat de hidratare, o îmbunătățire a tonusului și elasticității și o scădere a ridurilor.

Iată un tratament de înfrumusețare pe bază de ulei de argan, kiwi, iaurt integral, miere și esență de  portocală.  Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel