Gestul eroic al unui polițist internat la Matei Balș când a fost incendiul: Am trecut prin fum, am mers la asistente

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Un polițist, aflat pe finalul tratamentului pentru COVID, internat la Matei Balș a povestit pentru un post TV cum a sărit să-i ajute pe cei în nevoie.

Internat la Institutul Matei Balș când a avut loc incendiul, inspectorul Alexandru Lupsescu, aflat pe finalul tratamentului pentru infecția COVID, a sărit să ajute.

”La ora 5 dimineața nu aveam un somn adânc întrucât știam că urma să fiu externat. Nici nu puteam să am un somn foarte liniștit în spital întrucât avem branula la mână. Eram de o săptămână în spital, de pe 22 ianuarie, pozitiv COVID. În dimineața respectivă am auzit din exteriorul pavilionului o persoană care țipa "treziți-vă, că mor oameni în salon". (...) Am ieșit în holul de la etaj și am văzut cum deja fumul urcase pe casa scării. Era un fum toxic, negru, se simțea mirosul de cauciuc ars. (...) Asistentele nu puteau să iasă pentru că fumul trecuse de ușa lor. Am trecut prin fum, am mers la asistente”, a povestit polițiștul pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel