Ginecolog prins în timp ce lua mită. Flagrantul, organizat după o postare pe Facebook

Adisa Codruț |
Data publicării:
Euro    FOTO: Pixabay
Euro FOTO: Pixabay

Un medic ginecolog a fost prin în timp ce lua mită pentru servicii medicale. Flagrantul a fost organizat după o postare pe Facebook a unei femei.

Ofiţerii DGA Tulcea, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Tulcea, au prins în flagrant un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă în timp ce primea mită suma de 300 lei pentru servicii medicale şi analize pentru persoane neasigurate în sistemul de sănătate publică.

Potrivit unor surse judiciare, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro şi peste 2.500 de lei, asupra cărora există bănuiala că ar proveni din fapte de corupţie.

În cauză, ofiţerii DGA s-au autosesizat prin observarea unor informaţii din mediul online - o pagină de Facebook a unor mame din judeţ, arată agerpres.ro.

Medicul este cercetat în calitate de inculpat pentru luare de mită, precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel