Hipotermie, copilul din Sibiu care a căzut într-un canal a murit

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Copilul de 7 ani, transportat luni seara, în stare foarte gravă, la Spitalul Municipal din Mediaş după ce a căzut într-un canal, a murit.

Hipotermie. Copilul de şapte ani care a fost transportat luni seara, în stare foarte gravă, la Spitalul Municipal din Mediaş după ce a căzut într-un canal din localitatea Buzd a decedat, a anunţat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu. Copilul a fost transportat, inconştient, la spital de către un echipaj de la Ambulanţă, informează Agerpres.

"La sosirea echipajelor, copilul se afla în stop cardio-respirator şi hipotermie", au precizat cei de la Ambulanţa Sibiu, care spun că au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Potrivit sursei citate, copilul a fost transportat la spital, în timp ce medicul de pe ambulanţă îi făcea manevre de resuscitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel