Horoscop 13 octombrie. Zodia care va fi dezamăgită de cine se așteaptă mai puțin

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Durere  FOTO: Pixabay
Durere FOTO: Pixabay

Horoscop 13 octombrie. Taurii nu știu cum să iasă din anumite situații, Balanțele vor tot amâna sarcini.

Horoscop 13 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Veţi avea senzaţia că lucrurile la care lucraţi nu par să se mişte în direcţia în care doriţi, însă uneori e bine să aşteptaţi pentru a observa anumite rezultate. Dacă sunteţi convinşi că aţi dat tot ce aveţi mai bun, trebuie doar să aşteptaţi. Fiţi siguri că veţi obţine şi satisfacţia lucrului bine făcut, mai devreme sau mai târziu. Aşadar, aveţi un pic de răbdare!

Taur - Astăzi vă veţi simţi prinşi într-o spirală din care simţiţi că nu puteţi ieşi. Aţi muncit din greu şi simţiţi că problemele pe care trebuie să le rezolvaţi nu se mai termină. Calmaţi-vă şi ieşiţi din această stare printr-o deconectare totală. Întâlniţi-vă cu prietenii, mergeţi într-o excursie sau pur şi simplu relaxaţi-vă cum ştiţi voi mai bine. Veţi observa lucrurile dintr-un alt punct de vedere şi veţi găsi rezolvare pentru toate.

Gemeni - O persoană din viaţa voastră vă va dezamăgi puternic atunci când veţi descoperi că, în ciuda lucrurilor bune pe care le-aţi făcut, vă aduce doar critici. Poate este momentul să stabiliţi o limită şi să puneţi piciorul în prag. Există chiar posibilitatea să pierdeţi un prieten sau cel puţin o persoană pe care o consideraţi apropiată.

Fecioară - Astăzi cineva s-ar putea să vă lase baltă și chiar dacă de regulă nu vă bazați pe acea persoană, vă puteți simți dezamăgiți. Nu este nimic în neregulă dacă luați puțin la rost pe cel/cea în cauză, dar încercați să evaluați situația în mod obiectiv. Poate e nevoie de severitate, poate e nevoie de îngăduință, funcție de circumstanțe.

Balanță - Astăzi plutiți pe un nor roz până când responsabilitățile vin să vă tragă de mânecă. Asta nu trebuie însă să vă ruineze ziua, la un moment dat tot trebuia să rezolvați anumite lucruri. Amânarea nu este o soluție, dar dacă puteți aștepta o zi-două, nu ezitați. La urma urmei și mâine e o zi în care puteți arăta cât de eficienți sunteți!

Scorpion - Astăzi trebuie să trasați o linie între distracție și rezolvarea unor obligații materiale. Problema cu liniile este că ele se pot schimba cu ușurință. Și s-ar putea să vă treziți cu markerul în mână, tot alunecând, puțin câte puțin, din zona problemelor serioase spre cele derizorii. Încercați să găsiți un echilibru între muncă și distracție și nu uitați să fiți îngăduitori cu propria persoană.

Săgetător - Ați putea fi afectat în moduri mai mult decât de obicei astăzi, așa că nu vă mirați dacă sunteți mai sensibili. Important este să aveți grijă de nevoile dvs. în această situație. O persoană apropiată ar putea să vă pună într-o postură nefavorabilă, așa că pregătiți-vă cu răbdare și argumente. Veți avea în jurul dvs. și persoane care vă vor înțelege sensibilitatea și vă vor da spațiul necesar pentru a reflecta asupra lucrurilor, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel