HOROSCOP 15 august 2021: Zodiile avantajate pe plan amoros. Își găsesc partenerul dorit

Dana Lascu |
Data publicării:

HOROSCOP 15 august 2021: Dragostea pare să recupereze teren, în ultima zi a săptămânii, pentru că destul de mulți nativi sunt susținuți pe plan amoros.

HOROSCOP 15 august 2021:

Berbec

Berbecii sunt ca un magnet: cei singuri, care își caută un partener, au șansa de a cunoaște persoane promițătoare. Cei căsătoriți, însă, ar trebui să evite flirturile și să se axeze pe cumpărături.

Rac

Pentru majoritatea Racilor, duminica înseamnă relaxare și timp pentru ei înșiși. Totuși, nu este exclus să primiți vizite, dar nu uitați de partenerul de viață.

Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să ia decizii importante. Nu le amânați pentru că ați putea pierde o șansă uriașă.

Balanță

Balanțele au tendința de a se îngrijora fără folos în raport cu familia. Cel mai bine ar fi să schimbați peisajul pentru puțin timp, să plecați într-o excursie sau să mergeți la shopping, notează ObservatorNews.ro

Scorpion

Scorpionii se vor bucura de vizita unei persoane iubite în a doua parte a zilei, iar restul timpului pot apela la hobby-uri care îi relaxează.

Capricorn

Capricornii s-ar putea să câștige un concurs, să afle o veste foarte bună legată de job sau să înceapă o relație de iubire.

Ce zodie are parte de dezastru în această duminică, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel