Horoscop 20 august. Două ZODII se lovesc azi de probleme de comunicare

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Horoscop 20 august. Berbecii primesc un job suplimentar, Balanțele sunt rugate să nu facă promisiuni.

Horoscop 20 august 2021. Previziunile astrologului:

Berbec - Astăzi, pare că veți primi un job suplimentar, care vă va aduce ceva venituri. Aveți în gând o dorință specială, iar astăzi este momentul în care se va îndeplini. Nu sunteți foarte comunicativi, spun astrele.

Taur - Nativii din zodia Taur doresc să-și mărească orizonturile pe toate planurile. Astăzi, se pare că aveți un blocaj în comunicare, iar asta s-ar putea să vă afecteze relațiile. La locul de muncă, se pare că unul dintre colegi are probleme cu șefii. Astrele vă sfătuiesc să nu interveniți. 

Rac - Nativul din zodia Rac este superstițios. Chiar dacă v-a tăiat calea o pisică neagră, luați asta ca atare. Este posibil ca astăzi să vedeți o persoană dragă cu alți ochi. Stelele prevăd o nouă relație sau chiar un copilaș. 

Leu - Dacă intenționați să faceți o excursie în afara orașului, s-ar putea să aveți surprize. Încercați să fiți precauți ca totul să decurgă conform planului. În viața dumneavoastră, vor apărea noi oameni care vă vor schimba perspectiva asupra vieții. Ascultați-vă inima, dar nu renunțați la rațiune. Ați reușit să cuceriți pe cineva din cercul dumneavoastră de prieteni. I-ați pus inima pe jar.

Fecioară - Astăzi, poate apărea o problemă de comunicare cu unul dintre colegi sau cu partenerul. Încercați să rămâneți în umbră și să-i lăsați pe ei să vorbească. Din punct de vedere financiar toate merg ca pe roate.

Balanță - Balanțelor li se recomandă să nu facă promisiuni, chiar dacă consideră că le pot îndeplini. Aveți foarte multe lucruri de făcut, iar timpul dumneavoastră este limitat. Astrele vă sugerează să nu faceți promisiuni, pentru că există riscul să nu le puteți îndeplini. 

Vărsător - Un membru important din familie are o problemă de sănătate. Nu trebuie să vă îngrijoraţi, întrucât sunt doar nişte probleme minore. La locul de muncă, aveţi un competitor. Se pare că acea persoană este chiar geloasă pe dumneavoastră. Stelele spun să fiţi atenţi, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel