Horoscop 19 august. Zodia care are extrem de mult noroc azi. Astrele sunt de partea ei!

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay

Horoscop 19 august. Leii au probleme financiare, iar Săgetătorii au nevoie de mai multă răbdare.

Horoscop 19 august. Previziunile astrologului:

Berbec - Aveți șansa de a începe o nouă relație. La locul de muncă, apar mici tensiuni și provocări. Astrele vă recomandă să aveți răbdare în ceea ce privește intrarea în conversații care vă pot irosi toată energia. Evitați băuturile reci. Pot apărea ușoare dureri de gât. 

Rac - Stelele vă sprijină în tot ceea ce înseamnă carieră. Sunteți un semn zodiacal extrem de norocos. Impactul lui Venus indică intrarea unei persoane noi în viața dumneavoastră. Nu aveți foarte multă energie, însă asta se va îmbunătăți treptat, astăzi. 

Leu - Unele probleme financiare vor apărea, astăzi. Nu veți fi oricum afectați de asta. În plus, astăzi, veți fi surprinși într-un mod inedit de persoana iubită. Chiar dacă nu sunteți foarte încântați de cadou, încercați să nu fiți aroganți. Toată ziua veți fi în centrul atenției.

Fecioară - Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să le acordați persoanelor pe care le iubiți mai multă atenție. Un gest de mulțumire nu strică. Pe tot parcursul zilei de astăzi, convingerile vor intra în conflict cu emoțiile pe care le generați.

Balanţă - Nativii din zodia Balanță nu trec prin cea mai bună perioadă a lor. În viitor, veți fi recunoscător pentru dificutățile prezentului, întrucât, datorită lor vei căpăta mai multă credință și înțelepciune. În ceea ce privește relația de cuplu, astăzi, veți coopera mai mult cu partenerul.

Săgetător - Săgetătorii au nevoie de multă răbdare. Sunteți foarte tensionați și aveți tendința să-i jigniți pe cei din jur, chiar dacă nu vă doriți să faceți asta. Nu vă simțiți deloc înțeleși, iar asta vă provoacă o stare foarte proastă. Aveți nevoie să comunicați mai mult, chiar dacă ceea ce ați putea spune, i-ar deranja pe alții. 

Vărsător - Comunicarea va fi punctul dumneavoastră forte, astăzi. Apar mici discuții în familie, însă prin diplomația dumneavoastră și modul în care reușiți să comunicați, vă vor ajuta să mențineți un echilibru. În a doua parte a zilei, puteți primi o invitație la un spectacol sau piesă de teatru, potrivit Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel