HOROSCOP 22 mai. Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător, Vărsător. Zodiile care trebuie ocolite astăzi

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

HOROSCOP 22 mai: Unele zodii trăiesc momente de neuitat, alții au noroc cu carul, însă nativii uneia ar fi bine să fie ocoliți astăzi pentru că n-au starea necesară să accepte nimic și vor răbufni. 

HOROSCOP 22 mai: 

Berbec

Nu vei dori să ai prea mulți oameni în preajmă și crezi că este mai bine să păstrezi o anumită distanță cu oameni care nu sunt pe placul tău sau care nu gândesc la fel ca tine. Totuși, este mai bine așa, pentru că, în caz contrar, poți spune lucruri urâte, iar situația poate degenera.

Gemeni

Luna nouă va fi în semnul tău zodical astăzi și împreună cu Soarelui configurează o situație în care vei simți multe emoții și dorința de a începe proiecte. În cele din urmă, trebuie să crezi în forțele tale proprii și să ai încredere în tine. 

Balanță

Nimeni nu ar trebui să vă spună ce trebuie să faceți, mai ales când vine vorba despre deciziile importante și despre schimbările pe plan sentimental. Ar trebui să rupeți relațiile de dependență și să spuneți cât mai clar ce vă doriți.

Săgetător

Fiți atenți astăzi cu mișcările bruște de orice fel sau orice lucru care implică riscuri, deoarece vă puteți expune la ele fără să vă dați seama și să continuați să faceți lucruri care că vor duce la epuizare. Este indicat ca după-amiaza să o păstrați pentru odihnă, notează Antena3. 

Vărsător

Vărsătorii se vor simți lipsiți de apărare astăzi, iar acest lucru le va schimba destul de mult starea de spirit. Vestea bună este că veți primi un cadou sau un mesaj care vă va oferi încredere și care vă va face ziua mai bună. Veți zâmbi din nou chiar dacă nu totul este așa cum v-ați fi dorit.

Care e zodia care pune bazele unui proiect care va ieși fabulos, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel