Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară: O zodie are toate motivele să se bucure! Viața i se schimbă radical

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 6 iulie 2021. 

BERBEC

Vezi că încă de astăzi s-ar putea să nu te simți în pielea ta bine, indiferent în ce stadiu al evenimentelor ești. Adică, pot și și evenimente bune, se pot întâmpla și evenimentelor, doar că tu pe dinăuntru ai o stare din aia, nu îți convine, nu îți place, te apucă nervii, poate și plângi, poate te și înfurii, poate te cerți cu toată lumea. Știi cum e, încearcă să nu găsești în ceilalți validare, bucurie și încearcă să înțelegi de ce ești tu așa supărat, adică stai tu puțin cu tine și vezi ce se întâmplă.

TAUR

Venus fiind guvernatorul tău vei vedea tu zilele acestea, nu vei fi nici tu în apele tale. Aș vrea să punem un puc accentul pe faptul că Soarele este în casa a 3-a și că ar fi cazul dacă îți dorești să comunici cu un șef, cu un coleg, cu un prieten, un vecin, ai putea face asta, să pui mâna pe telefon, pe laptop și să îl suni sau să îi scrii. Încearcă să interacționezi mai mult, să comunici mai mult. 

GEMENI

Mercur se rupe de careul cu Neptun, ceea ce e de bine pentru că poate și tu te-ai săturat, chiar dacă îți priește Mercur în Gemeni și începi oarecum, astăzi de exemplu dacă vorbești cu mai mulți oameni, începi să ai mai multă claritate, începi să îți dai seama de chestii, logica e mai logică astăzi, oamenii comunică altfel și tu reușești să îți calculezi mult mai bine timpul. Dacă astăzi îți dorești chestia asta, ai toate șansele astfel încât să îți eficientizezi ziua mult mai bine.

RAC

Pe parte financiară sunt acolo planete. Venus se va resimți mâine. Să nu uităm faptul că totuși ai Soarele în casa 1. Ce înseamnă asta?  Că te poți și tu bucura de viață, nu doar muncă, curățenie sau treburi gospodărești. Dat fiind faptul că se întâmplă lucrurile acestea, ai putea să profiți din plin. Să te bucuri de viață.

LEU

Pe de o parte, să fiți zglobii, să fiți acolo, pe de altă parte Soarele în casa 12-a, vă cere și un pic de introspecție, adică și când vă duceți la magazin, și când vă duceți la un film, vă duceți la sala de sport, încercați să fiți cu mintea, adică dacă faceți o mișcare astăzi nu o faceți doar să o faceți. dacă faceți o acțiune, încercați să o faceți fiind prezenți acolo, ce se întâmplă, ce simțiți. Respirați  de 2-3 ori, centrați-vă și vedeți ce e acolo. 

FECIOARĂ

Pot apărea situații din acestea, cel puțin la nivel profesional, la serviciu, unde vă apar proiecte peste proiecte, voi trebuie să vă ocupați de altele, după care de altele, după care și colegii... E un freamăt din acesta la locul de muncă. Trebuie să faceți proiecte, trebuie să le arătați și dacă senzația este că nu vă ies, nu e o problemă e Saturn retrograd pe acolo. Trecem și peste ăsta, potrivit astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel